Jaetaan ensimmäisen kerran kustannukset puoliksi

Etsimässä uutta parturi-kampaajaa?

 Me tiedämme, että uuden parturi-kampaajan vaihtaminen monesti jännittää. Vaikka vanhaan ei olisi täysin tyytyväinen, niin ainakin tietää mitä sieltä saa. Tuttavat puhuvat hyvistä tyypeistä, hyvältä vaikuttavia mainoksia tulee vastaan eri kanavissa ja kyseisen paikan ovista tulee tyylikkäitä ihmisiä. Silti saattaa hieman jännittää se ensimmäinen kerta, sillä jos jälki on huonoa, niin menee äkkiä tuplarahat.

”Asiakkaidemme palautteen perusteella voimme luottaa itseemme 100%:sesti ja siksi haluamme madaltaa kynnystä tulla meille asiakkaaksi.”

 

Asiakassuhteemme lähtee aina ensimmäisestä kerrasta (no sh*t). Kyllä meitäkin jännittää ensimmäinen kerta, mutta todennäköisesti hieman vähemmän kuin sinua. Sen vuoksi jaamme ensimmäisen käyntisi kustannukset kanssasi puoliksi.

Maksamme siis puolet ensimmäisestä kerrastasi. Meillä kaikki asiakkaat saavat ensimmäisen kerran puoleen hintaan. Reilua, eikö?

 

Tervetuloa asiakkaaksemme!

Terkuin,

Inga, Noora, Ida, Teemu ja Leena

Huom! Ensimmäisen kerran käyntiä ei voi maksaa lahjakortilla. Palveluksi voit valita minkä tahansa muun, paitsi hiustenpidennykset.