SULJE SILMÄSI, RENTOUDU JA NAUTI PARHAASTA HOIDOSTA, MITÄ HIUKSILLESI JA HIUSPOHJALLESI ON SAATAVILLA


Session Salon Hair.Spa hoidoissa yhdistyvät luonnon parhaat raaka-aineet, alan johtava teknologia, ihonhoitotuotteista tutut ainesoat ja täydellinen irtiotto arjesta. Nauti pitkästä päähieronnasta ja raikkaista tarjoiluista samalla kun KEVIN.MURPHY TREAT.ME -hoitotuotteet muuttavat käsityksesi hyvin hoidetuista hiuksista. Ajattele hoitoja kasvohoitoina hiuksillesi. Ne vahvistavat hiustesi rakennetta ennen näkemättömällä tavalla, palauttavat kosteustasapainon optimaaliseksi ja palauttavat kauniin luonnollisen kiillon hiuksiisi.

Hiuksiesi kuolleet ja vaurioituneet partikkelit korvataan AHAn avulla ja hiuksiisi ja hiuspohjaasi saadaan palautettua kaikki se täydellisyys, minkä ne ansaitsevat. Menumme koostuu useasta eri hoitopaketista. Ei hätää – sinun ei tarvitse tietää itsellesi parasta pakettia vielä varatessasi aikaa, vaan voit antaa senkin huolehdittavaksemme. Kunhan tulet paikalle ja olet valmis todelliseen rentoutukseen.

Syväpuhdistava shampoopesu, pidennetty päähieronta, kuumat pyyhkeet ja virkistävä tarjoilu on jokaisen Hair.Spa -hoidon selkäranka.

Hair.Spa toivottaa sinut tervetulleeksi.

MENU

Tämä on täyden palvelun hoito. Varaa aika ja me valitsemme paikan päällä hiuksillesi ja hiuspohjallesi parhaan mahdollisen vaihtoehdon.

1. TREAT.ME
MOISTURE

Parempi kosteustasapaino ja lisää kiiltoa hiuksiin, jotka ovat kuivat, pörröiset tai kemiallisesti käsitellyt. Lue lisää.

2.TREAT.ME
STRENGHT

Palauta hiuksiin vahvuus ja elastisuus sekä tuuheuta hiuksia, jotka ovat vaurioituneet, heikot tai hauraat. Lue lisää.

3.TREAT.ME
ANTI-AGEING

Elinvoimaa hiuksille, jotka ovat vanhentuneet ympäristön, hormonitoiminnan tai kemiallisten käsittelyiden seurauksena. Lue lisää.

4.TREAT.ME
THICKENING

Anna lisää kasvuvoimaa, kasvutiheyttä sekä tuuheutta heikoille, ohuille ja putoileville hiuksille. Lue lisää.

1.

TREAT.ME
MOISTURE


Hiuksille, jotka ovat alkaneet kuivumaan, ovat pörröiset tai kemiallisesti käsitellyt


Hoito lisää hiuksiisi painotonta kosteutta ja parantaa niiden kosteustasapainoa. Hoidon jälkeen hiuksesi ovat pehmeämmät ja niiden luonnollinen kiilto on jälleen näkyvissä. Arvokkaat ja laadukkaat öljyt sekä kasviuutteet eivät ainostaan kosteuta ja korjaa hiuksiasi ja hiuspohjaasi vaan ne rakentavat hiuksiasi uudelleen alkaen ytimestä. Lopputuloksena hiuksesi ovat elämänsä voimissa ja helposti käsiteltävät.

HairSpa_hoito1_aineet

Hoidossa käytetään syväpuhdistavaa MAXI.WASHia, kosteuttavaa HYDRATE-ME.WASHia, hiuksia vahvistavia TREAT.ME MOISTURE ja ELIXIR FLACON tuotteita sekä tehokosteuttavaa HYDRATE-ME.MASQUEta.

2.

TREAT.ME
STRENGHT


Vahingoittuneille hiuksille, jotka ovat myös heikot, hauraat tai kemiallisesti käsitellyt


Hoito palauttaa hiuksiisi vahvuuden, tuuheuden ja tekee hiuksista elastisemmat yhdistelemällä proteiineja ja aminohappoja. Tämä hoito on suunniteltu heikoille, hauraille ja vaurioituneille hiuksille niin, että ne eivät miltään osin vaurioidu lisää käsittelyn aikana. Lopputuloksena ravinteikkaammat, eläväisemmät ja pehmeämmät hiukset, jotka selviävät paremmin jokapäiväisistä stressitekijöistä.

HairSpa_hoito2_aineet

Hoidossa käytetään syväpuhdistavaa MAXI.WASHia, hennoille ja käsitellyille hiuksille suunnattua ANGEL.WASHia, hiuksia vahvistavia STRENGHT CRUET -uutetta ja ELIXIR FLACON -seerumia ja viimeistely tehdään ANGEL.RINSE hoitoaineella ja ANGEL.MASQUE tehohoidolla.

3.

TREAT.ME
ANTI-AGEING


Hiuksille, jotka ovat kärsineet hormonaalisista, ympäristön aiheuttamista tai kemiallisista vaurioista


Palauta nuorekas terve kiilto ja joustavuus kuviin, ennen aikaansa ikääntyviin ja vaurioituneisiin hiuksiin. Hoidon inspiraationa on Ikikukan ravitsevat ja vaurioilta suojaavat ominaisuudet. Koko YOUNG.AGAIN -linjan sisältävä hoito tekee hiuksista vahvemmat ja saa ne näyttämään paremmilta. Hiuksesi tuntuvat jälleen nuorilta ja terveiltä.

treat-me-anti-age

Hoidossa käytetään syväpuhdistavaa MAXI.WASHia sekä lähes koko KEVIN.MURPHYn anti-ageing tuotelinjaa. Pesu YOUNG.AGAIN.WASH, hoitoaine YOUNG.AGAIN.RINSE, hiuksia mullistavalla tavalla elvyttävä ja uudistava ANTI.AGEING CRUET ja ELIXIR FLACON sekä viimeistely YOUNG.AGAIN.MASQUE tehohoidolla.

4.

TREAT.ME
THICKENING


Ohuille ja hennoille, heikoille tai putoileville hiuksille.


Stimuloi hiustesi kasvua sekä kasvutiheyttä ja vähennä hiustenlähtöä ehkäisevän hormonin vaikutusta tällä muutoksentekevällä salonkihoidolla. Hoidossa käytetty teknologia on tuttu ripsienkäsittelystä ja se saa hiuksesi näyttämään heti tuuheammilta ja samalla parsauute aloittaa taistelun hiusten ennenaikaista ohenemista ja putoamista vastaan. Lopputuloksena vahvemmat, pysyvämmät ja ravinteikkaammat hiukset.

treat-me-thickening

Hoidossa käytetään syväpuhdistavaa MAXI.WASHia, hennoille ja oheneville hiuksille suunnattua PLUMPING.WASHia,PLUMPING.RINSEa ja hiuksia tehokkaasti tuuhentavia THICKENING CRUET ja ELIXIR FLACON tuotteita sekä viimeistelevää BODY.MASS seerumia.