KEVIN.MURPHY – Skincare for your hair

KEVIN.MURPHY on syntynyt samasta filosofiasta kuin parhaat ihonhoitotuotteet: painottomat tuotteet parhaalla mahdollisella suorituskyvyllä, pitkäkestoisuudella ja kestävyydellä. 

KEVIN.MURPHY on ainutlaatuinen kampaamoissa käytettävä ja myynnissä oleva hiustuotesarja, joka kantaa perustajansa nimeä. Kaikkien tuotteiden koko elinkaaressa huomioidaan paras mahdollinen laatu, ihminen, ympäristö ja eläimet. Kevin Murphy henkilönä on tullut kuuluisaksi session stylistinä ja hän on luonut yli kaksikymmenvuotisen uransa sekä catwalk-muodin, editorialkuvausten että elokuvien maailmassa.

VAIN PARHAAT RAAKA-AINEET

Kevin Murphy yhdisti ihonhoitoteknologiassa käytetyt raaka-aineet hiustuotteisiin ja sai lopputulokseksi painottomia, mutta pitkäkestoisia ja suorituskykyisiä tuotteita, jotka ovat samalla erittäin hoitavia, sisältäen mm. runsaasti kasviperäisiä eteerisiä öljyjä. Kaikki KEVIN.MURPHY -tuotteet lunastavat aina lupauksensa niin hiusalan ammattilaisten kuin heidän asiakkaidensakin käytössä, eivätkä ne koskaan latista.

KEVIN.MURPHY -tuotteet ovat sulfaatittomia, parabeenittomia ja niissä käytetään paljon luonnosta saatavia tehoaineita, vitamiineja ja aminohappoja, jotka korjaavat hiuksen rakennetta. Jokaisesta tuotteesta löytyy lukemattomia luonnon tehoaineita, kuten bambua, baobab -puun hedelmää, erilaisia sitruskukintoja, lootuskukkaa, orkideaa ja Kakadu luumua. Edellä mainittujen ja useiden eri muiden monipuolisten raaka-aineiden ansiosta KEVIN.MURPHY -tuotteet ovatkin todellisia monitoimi-ihmeitä. Sama tuote saattaa esimerkiksi paitsi muotoilla hiusta ja antaa kampaukselle rakennetta ja pitoa, myös samalla hoitaa hiusta ja vahvistaa hiustenkasvua.

LUONTO, IHMISET JA ELÄIMET

KEVIN.MURPHY –tuotteissa käytetään luonnosta saatuja uusiutuvia raaka–aineita, joista kaikki on tuotettu kestävän kehityksen periaatteella, luonnonmukaisin kasvatusmetodein ja ekologisesti kestävin korjuutavoin. KEVIN.MURPHY on aktiivisesti mukana The Climate Reality Project -kampanjassa ja osa tuotemyynnin tuotosta lahjoitetaan järjestön / projektin toimintaan.

Pakkaukset ovat kierrätysmateriaaleista tehtyjä, kierrätettäviä tai luonnossa hajoavia pakkauksia ja merkittävä osa pakkauksista on valmistettu kierrätetyistä vesipulloista. KEVIN.MURPHY on lisäksi hyväksytty PETA–organisaation listalle suositeltuna eläinkokeettomana yrityksenä. Tämä koskee sekä KEVIN–MURPHY –hoito– ja muotoilutuotteita, että COLOR.ME by KEVIN.MURPHY –ammattilaisväriä.

Lue lisää COLOR.ME -värisarjasta.