Täyden palvelun parturi-kampaamo

Meille asiakaspalveluun panostaminen ja jatkuva taitotason kasvattaminen on toiminnan lähtökohta ja panostamme molempiin osa-alueisiin huomattavasti.  Tässä muutama asia meistä, jotka haluamme erityisesti mainita.

Tarkkaan valitut brändit ja poikkeuksellinen tuotetuntemus

Pidämme tarkkaa seulaa tuotteista, minkä kanssa työskentelemme ja mitä suosittelemme asiakkaillemme. Päätuotemerkkimme on KEVIN.MURPHY. Kaikki heidän tuotteensa löytyy meiltä ja käytämme myös heidän värejään.

Lisäksi käytämme Olaplexia värikäsittelyiden yhteydessä.

Meille on tärkeää tuntea tuotteemme ja pystymme varmasti vastaavaan kysymyksiisi enemmän kuin tuoteselosteessa kerrotaan.

Maksamme eettisistä arvoistamme

Pidämme seulan tarkkana sen suhteen, ettei yhdessäkään käyttämässämme tuotteessa ole eläimillä testattuja ainesosia ja tarjoamme kahvit ja teet lähtökohtaisesti luonnonmukaisena. Eettisyydestä kiinnipitäminen tarkoittaa monessa asiassa suurempia kustannuksia laskulla, mutta pitkässä juoksussa eettinen toiminta on ainoa vaihtoehto. 

Tilaa tuotteeita myös verkkokaupastamme

Verkkokaupastamme voit tilata tuotteita myös kampaamokäyntien välillä. Vaikka toivommekin näkevämme sinua mahdollisimman usein myös tuoteostoksilla, niin tiedämme että välillä verkosta tilaaminen on vaan paljon kätevämpää. Kaikkia tarjouksia ei aina verkkokaupasta valitettavasti löydy. Verkkokauppamme toimittaa koko Suomeen.