SESSION SALON

Täyden palvelun parturi-kampaamo

Meille asiakaspalveluun panostaminen ja jatkuva taitotason kasvattaminen on toiminnan lähtökohta ja panostamme molempiin osa-alueisiin huomattavasti. Ne eivät kuitenkan pääse tälle listalle. Tässä muutama asia meistä, jotka haluamme erityisesti mainita.


Uskomattoman puhdas sisäilma – puhdistus 4000 viherkasvin voimalla

Ei meillä oikeasti ole 4000 viherkasvia. Meillä on älykäs viherseinä, jossa 33 kasvia puhdistaa ilmaa 4000 kasvin edestä. Lisäksi käyttämämme tuotteet ovat todella puhtaita ja eivät jää leijumaan ilmaan hengitettäväksi. Lue täältä tarkemmin hieman liikkeemme puhtaasta ilmasta.

Tarkkaan valitut brändit ja poikkeuksellinen tuotetuntemus

Pidämme tarkkaa seulaa tuotteista, minkä kanssa työskentelemme ja mitä suosittelemme asiakkaillemme. Päätuotemerkkimme on KEVIN.MURPY. Kaikki heidän tuotteensa löytyy meiltä ja käytämme myös heidän värejään. Tutustu KEVIN,MURPHYyn tarkemmin täältä.

Lisäksi käytämme Olaplexia (lue lisää täältä) ja hiustenpidennyksissä luotamme huippulaadukkaaseen Simply Natural Mago -teknologiaan.

Meille on tärkeää tuntea tuotteemme ja pystymme varmasti vastaavaan kysymyksiisi enemmän kuin tuoteselosteessa kerrotaan.

Maksamme eettisistä arvoistamme

Pidämme seulan tarkkana sen suhteen, ettei yhdessäkään käyttämässämme tuotteessa ole eläimillä testattuja ainesosia ja tarjoamme kahvit ja teet lähtökohtaisesti luonnonmukaisena. Huomiomme eettisyyden myös sisäisesti. Eettisyydestä kiinnipitäminen tarkoittaa monessa asiassa suurempia kustannuksia laskulla, mutta pitkässä juoksussa eettinen toiminta on ainoa vaihtoehto. Mikäli jokin monesta käyttämistämme tuotteista (wc-paperi, hanskat yms) liitetään epäeettiseen toimintaan, niin vaihdamme ne välittömästi.

Hälytyslista – peruutusajat hieman edullisemmin

Pyrimme käyttämään digitaalisia kanavia asiakkaidemme hyödyksi ja hälytyslista on yksi niistä.

Kun ihmiset tekevät työtä ja yrityksen tulot tulevat siitä, on tyhjä tunti kaikista pahin. Mikäli olet kiinnostunut pääsemään muutaman tunnin (max 2 vrk) varoituksella palveltavaksi, niin voit jättää sähköpostiosoitteesi hälytyslistaan. Lähetämme aina viestin kun kalenteriin tulee äkillinen peruutus ja kyseisen ajan saa hieman edullisemmin, yleensä -30%:n tai -25%:n alennuksella. Lisää itsesi hälytyslistaan täältä.

Tilaa tuotteeita myös verkkokaupastamme

Verkkokaupastamme voit tilata tuotteita myös kampaamokäyntien välillä. Vaikka toivommekin näkevämme sinua mahdollisimman usein myös tuoteostoksilla, niin tiedämme että välillä verkosta tilaaminen on vaan paljon kätevämpää. Kaikkia tarjouksia ei aina verkkokaupasta valitettavasti löydy. Verkkokauppamme toimittaa koko Suomeen.

[palvelut] Mago – eettisimmät ja laadukkaimmat hiustenpidennykset

Teemme paljon hiustenpidennyksiä ja pidämme niissäkin laadusta kiinni. Magot ovat kaikista ystävällisimmät pidennykset hiuksillesi. Meillä hiustenpidennyksiin liittyy aina konsultaatio, josta emme peri mitään. Lue lisää Magoista.

[nice-to-know] Liikkeessämme ei ole myyntitiskiä

Kyllä me silti veloitamme palveluistamme – ei hätää. Liikkeessämme ei kuitenkaan ole perinteistä kassakonetta tai myyntitiskiä. Pyrimme olemaan tässäkin nykyaikainen ja poistamaan liikkeestämme turhat tilaa vievät asiat, jotta tilaa jäisi enemmän itse asiaan.

[nice-to-know] Maistuuko capuccino vai espresso?

Tarjoamme aina asiakkaillemme maistuvan kahvin tai teen. Kahvivalikoima on vähän kuin pienessä kahvilassa: capuccino, latte, espresso, americano ja tavallinen suodatinkahvi.

Teevalikoimamme vaihtelee, mutta pyrimme aina tarjoamaan vähintään vihreää ja mustaa teetä.