SESSION SALON KONSEPTI

Mikä ihmeen Session Salon? Mikä on Session Salon konsepti ja mitä teemme mainitsemisen arvoisesti tai erilailla kuin muut?

On paljon parturi-kampaamoita, jotka panostavat henkilöstönsä kouluttamiseen ja heidän osaamisensa jatkuvaan kasvattamiseen. Samoin on liikkeitä, jotka panostavat myös henkilökohtaiseen asiakaspalveluun. Me panostamme molmepiin edellä mianittuihin huomattavasti, mutta ne eivät pääse tälle listalle. Ne ovat jokaisen itseäänkunnioittavan ammattilaisen peruselementtejä. Tällä listalla on vain siistejä juttuja. Lue tarkasti. 

1. Uskomattoman puhdas sisäilma – puhdistus 4000 viherkasvin voimalla

Ei meillä oikeasti ole 4000 viherkasvia. Meillä on älykäs viherseinä, jossa 33 kasvia puhdistaa ilmaa 4000 kasvin edestä. Lisäksi KEVIN.MURPHY -tuotteet ovat todella puhtaita muutenkin. Lue täältä tarkemmin hieman liikkeemme puhtaasta ilmasta.

 

2. Vain yksi brändi – tunnemme tuotteemme oikeasti

Oikeastaan meillä on niitä kaksi. Olaplex on vain yksi tuote, joten voimme sanoa, että vain yksi. Olemme siis KEVIN.MURPHY -tuotemerkin sanansaattajia. Kaikki heidän tuotteensa löytyy meiltä ja käytämme myös heidän värejään. Pystymme sen vuoksi oikeasti suosittelemaan tuotteta hieman syvällisemmin kuin myyntitekstin perusteella. Tutustu tuotemerkkiin tarkemmin täältä.

 

3. Ei eläinkokeita, lapsityövoimaa tai muita kauheuksia

Me panostamme oikeasti siihen, ettei yhdessäkään tuotteessa ole eläimillä testattuja ainesosia ja tarjoamme kahvit ja teet lähtökohtaisesti luonnonmukaisena. Mikäli jokin monesta käyttämistämme tuotteista (wc-paperi, hanskat yms) liitetään epäeettiseen toimintaan, niin vaihdamme ne välittömästi.

 

4. Liikkeessämme ei ole myyntitiskiä

Kyllä me silti veloitamme palveluistamme – ei hätää. Liikkeessämme ei kuitenkaan ole perinteistä kassakonetta tai myyntitiskiä. Pyrimme olemaan tässäkin nykyaikainen ja poistamaan liikkestämme turhat tilaa vievät asiat.

 

5. Meillä on alakerrassa valokuvausstudio

Salamat, kankaat ja kaikkea. Otamme paljon kuvia asiakkaistamme ennen ja jälkeen. Meiltä voit myös ostaa itsellesi ”profiilikuvan”, jossa hiuksesi ja meikkisi on laitettu iskuun viimeisen päälle ja saat huippulaatuiset kuvat itsellesi.

 

6. Meillä voit ostaa laskulla ja lyhentää sitä vaikka vuoden

Jep. Otat vain verkkopankkitunnuksesi mukaan, niin voit ostaa meiltä laskulla. Saat laskulle kaikki tuotteesi ja palvelusi. Jos nyt meinaat ostaa monella tuhannella, niin laskutuspalveluntarjoaja saattaa hieman puuttua siihen.

 

7. Saat lempituotteesi automaattisesti tietyn väliajoin kotiisi

Verkkokaupastamme voit tehdä kestotilauksia niistä tuotteista, joiden menekki on säännöllistä. Mitä tiuhempi on tilaussykli, sitä edullisemmin saat tuotteesi. Syötät vain luottokorttisi ja tietty summa veloitetaan sinulta valitsemasi ajan välein (esim 2kk) ja paketti tulee valitsemaasi Postin noutopisteeseen.

 

8. Jäsenyydet – käy kampauksissa tai leikkauksissa rajattomasti

Meillä on muutama eri jäsenyyspaketti, joihin kuuluu rajaton määrä kampauksia tai leikkauksia. Tämä on ehkä enemmänkin paluu vanhaan aikaan, sillä silloin ihmisillä oli tapana käydä vähintään kerran viikossa ottamassa kampaus tai siistimässä hiukset. Nämäkin maksut saadaan menemään automaattisesti, joten maksuistakaan ei tarvitse huolehtia.

 

9. Hälytyslista – peruutusajat hieman edullisemmin

Kun ihmiset tekevät työtä ja yrityksen tulot tulevat siitä, on tyhjä tunti kaikista pahin. Mikäli olet kiinnostunut pääsemään muutaman tunnin (max 1 vrk) varoituksella palveltavaksi, niin voit jättää sähköpostiosoitteesi hälytyslistaan. Lähetämme aina viestin kun kalenteriin tulee äkillinen peruutus ja kyseisen ajan saa hieman edullisemmin. Lisää itsesi hälytyslistaan täältä.

 

10. Ensimmäisen kerran kulut puoliksi

Uusi kampaaja monesti jännittää. Meitäkin jännittää uudet asiakkaat. Kun tulet meille ensimmäistä kertaa, niin laitamme kulut puoliksi eli saat valitsemasi palvelun puoleen hintaan. Voit myös turvallisemmin suositella tutuillesi, joka etsii vakiopaikkaansa.

 

11. Hair.Spa – Ultimaattinen rentoutus ja täydelliset hiukset

Meillä ja KEVIN.MURPHYlla on uskomattomia hoitoja hiuksiesi ja hiuspohjan huippukuntoon saamiseksi. Nämä hoidot ovat uskomattoman rentouttavia, sillä niihin kuuluu pitkät päähieronnat ja paljon ihania tuotteita. Kun testasimme näitä toisillemme, niin pesupaikalta ei tehnyt mieli poistua ikinä. Voit valita hoitosi tyylikkäästä menusta – kuten ravintolassa.