Mago -hiustenpidennykset

Maailman luonnollisimmat hiustenpidennykset

Me Session Salonissa teemme Mago -hiustenpidennyksiä, koska se on luonnollisin ja eettisin tapa pidentää hiuksia. Ei turhia liimoja/kemikaaleja tai hiuksen vaurioittamista ja lisäksi saat kauniit ja helppohoitoiset hiustenpidennykset.

Mago- pidennystekniikka on kohtuullisen nuori. Sitä on kehitetty vuodesta 2004 lähtien. Simply Natural -tehtaalla haluttiin kehittää luonnollisin mahdollinen tapa lisätä hiusta asiakkaan omiin hiuksiin. Mago -hiustenpidennysten tekniikassa käytetään tapaa, jossa kiinnitykseen tai poistamiseen ei käytetä mitään kemiallisia apuvälineitä tai edes sähköä. Periaatteessa Mago-pidennys pitäisi pystyä tekemään paljain käsin, ilman turhia laitteita. Mago -tekniikka on kehitetty suosituksi ja monipuolisimmaksi osoittautuneesta sinettitekniikkasta eteenpäin. Hiukseksi valittiin sama hius, joka on toiminut kantavana osana Simply Natural -järjestelmää jo yli 10 vuoden ajan.

Viiden vuoden tuotekehityksen ja kolmen vuoden testauksen jälkeen syntyi Mago hair. Mago hair valmistui pitkän prosessin päätteeksi ympäristöystävälliseksi tuotteeksi, jolla saavutetaan parempi asiakastyytyväisyys kuin millään toisella pidennystekniikalla.

Mago -hiustenpidennyksille ei toistaiseksi ole vastaavaa tapaa, sillä vuonna 2010 teknisesti valmista Magoa alettiin patentoida. Mago -tekniikalle onkin saatu 20 vuoden patentti kaikilla merkittävimmillä hiustenpidennysten markkina-alueilla – myös Suomessa. Mago on myös rekisteröity tuotemerkki.

Annamme käyttämillemme hiustenpidennyksille (Simply Natural) 3kk takuun.

Hiustenpidennysten laittaminen alkaa aina veloituksettomasta konsultaatiosta. Konsultaatioon tai itse pidennyksiin ei voi varata aikaa netistä. Soita tai ota yhteyttä sähköpostilla, WhatsAppissa tai Facebookissa.

Maksa laskulla

Hiustenpidennysten loppuhinta on aina satoja euroja, joten laskulla maksaminen tekee hankinnasta mukavaa ja helpompaa. Pystyt itse helposti jakamaan laskun useille kuukausille ja sopimaan maksuaikataulun muutoksista. Jotta laskutus onnistuu, laskutuspalveluntarjoajamme tarkistavat sotusi (muutama sekunti) perusteella, että luottotietosi ovat kunnossa.

Mikä erottaa Magon muista hiustenpidennyksistä?

 1. YKSINKERTAINEN KIINNITYS. Mago koulutettu kampaaja pystyy kiinnittämään 80 – 120 Mago-osiota 1 – 1.5 tunnissa.
 2. EI VAURIOITA HIUKSIASI. Simply Natural Mago -pidennystekniikka ei vaurioita hiuksiasi millään tavalla. Osiot ainoastaan solmitaan hiuksiin puuvillalangalla.
 3. LUONNOLLINEN LIIKE. Mago-pidennysosioita ei liimata, teipata tai sinetöidä hiuksiisi. Pidennysosio on kiinni hiuksissasi ainoastaan puuvillalangalla. Tästä johtuen Mago -pidennyshiuksen liike on niin luonnollista, että saatat jopa unohtaa, että sinulla on pidennykset hiuksissaan.
 4. VAHVAT SOLMUT. Oikein kiinnitetyt ja hoidetut Mago -pidennyshiukset eivät putoa hiuksistasi ennen kuin poistamme ne. Kolmen vuoden testit ovat osoittaneet, että solmut kestävät erinomaisesti vettä, shampoota, lämpöä jne. Itse asiassa Mago solmu kutistuu ja kiristyy pesun yhteydessä. Tämä tekee solmusta entistä vahvemman.
 5. HELPPO POISTAA. Mago-pidennykset on erittäin helppo poistaa. Tarvitsemme ainoastaan sakset, ei turhia kemikaaleja eikä sähkölaitteita. Mago-osio poistetaan leikkaamalla saksilla solmukiinnitys, jolloin pidennysosio irtoaa. Koulutettuina Mago-kampaajina poistamme noin 80 – 120 osiota tunnissa.
 6. KEVYT TUNTUMA. Simply Natural Mago -pidennykset kiinnitetään ainoastaan puuvillalangalla. Tämän langan paino on olematon ja se ei vaurioita hiuspohjaa. Olemme varmoja, että huomaat tämän kevyempänä lopputuloksena – tai et huomaan ollenkaan.
 7. ALLERGIAVAPAA. Simply Natural Mago -pidennyksissä ei käytetä kemikaaleja. Mago -hiustenpidennyksissä voit olla ilman pelkoa siitä, että kiinnitystekniikka aiheuttaisi allergisia reaktioita (ellet ole allerginen puuvillalle).
 8. YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLINEN. Simply Natural Mago -hiustenpidennyksissä ei käytetä mitään kemikaaleja kiinnityksen tai poistamisen yhteydessä. Tästä hyödymme me kaikki: pidennysten ottajat, me kampaajat ja ennen kaikkea ympäristö.

HINNAT – MAGO HIUSTENPIDENNYKSET

Pidennysten hinta vaihtelee suuresti. Lopullisen hinnan saat veloituksettoman konsultaation jälkeen.

Tuntihinta (pidennysten kiinnitys, huolto ja poisto): 60€ / h

Pidennysten hinnat:
Mago 30cm, suora 97€ / puntti
Mago 30cm, laine 97€ / puntti
Mago 40cm, suora 115€ / puntti
Mago 40cm, laine 115€ / puntti
Mago 50cm, suora 133€ / puntti
Mago 50cm, laine 133€ / puntti
Mago 50cm, syvä laine 133€ / puntti

Huom! Hiukset maksetaan konsultaation yhteydessä ja työ kiinnityksen jälkeen. Molemmat voi maksaa laskulla.

SIMPLY NATURAL HIUSTENPIDENNYSTEN HOITO-OHJE

Simply Natural hiustenpidennyksiä tulee hoitaa, jotta ne pysyvät mahdollisimman hyvässä kunnossa. Tässä on valmistajan listaa ja vinkkejä, joilla Simply Natural pidennykset pysyvät parhaassa mahdollisessa kunnossa.

 1. Selvitä hiukset harjaamalla vähintään kaksi kertaa päivässä (pitkissä mitoissa 45-50cm suosittelemme neljä kertaa päivässä). Käytä pidennysten harjaamisen niihin tarkoitettuja harjoja (Simply Natural Grooming Brush)
 2. Harjaa pidennykset aina näin: aloita latvasta ja etene tyveen.
 3. Pese hiuspohja Simply Natural shampoolla edestä taaksepäin sormenpäiden avulla ja huuhtele huolellisesti. Älä pese hiuksia pää alaspäin, äläkä hiero hiusten tyviosaa tarpeettomasti.
 4. Käytä Simply Natural hoitoainetta ja levitä se tasaisesti aloittaen latvasta ja etene kohti tyveä. Anna hoitoaineen vaikuttaa 3 min. Huuhtele huolellisesti.
 5. Pesun jälkeen pyyhekuivaa hiukset aina huolellisesti ja suihkuta Simply Natural Leave-In Sprayta hiuspituuksiin.
 6. Älä sido märkiä hiuksia kiinni, sillä märät hiukset saattavat heikentää pidennyshiusten kiinnityskohtaa.
 7. Kuivaa pidennykset aina ennen nukkumaan menoa ja sido ne löysälle ne letille.
 8. Kun föönaat hiuksia, käytä kylmäpuhallusta (lämmin puhallus kuluttaa hiuksia enemmän)
 9. Urheile ja ui aina hiukset kiinni. Vältä pidennysten uittamista kloori- ja merevedessä. Uimisen jälkeen pese pidennykset aina huolellisesti.
 10. Kun käytät suoristusrautaa tai kiharrinta, käytä aina myös lämpösuojaa.

Pidennyshiusten värjääminen / vaalentaminen / permanentti ovat aina omalla vastuullasi. Emme suosittele tekemään kemiallisia käsittelyitä pidennyksiin omatoimisesti.

SIMPLY NATURAL HIUSTENPIDENNYSTEN TAKUU

Simply Natural hiusmateriaaleille myönnetään 3kk tehdastakuu, mikäli seuraavat ehdot toteutuvat.

 1. Hiusten hoitamiseen on käytetty vain Simply Natural Hair Extension-hoitotuotteita. (tämä näkyy meillä kuitissa liikkeessä, joten sinun ei tarvitse säilyttää kuittia). Muita tuotteita ei tule käyttää, jotta takuu pysyy voimassa.
 2. Hiuksia ei ole käsitelty kemiallisesti itsenäisesti (värjäykset, permanentit, vaalennukset).
 3. Hiukset on hoidettu Simply Natural hoito-ohjeiden mukaisesti.

Jos pidennyksesi vaurioituvat, toimi näin:

 1. Soita tai laita meille viestiä. Sovimme ajan, jolloin tulet näyttämään pidennyksiä.
 2. Tehdään yhdessä takuuilmoitus ja sovitaan aika pidennysten vaihtamiseen.
 3. Vaihdetaan sinulle uudet pidennykset (huomioithan, että takuu korvaa vain uudet hiukset, meidän työmme veloitetaan edelleen 60,00 € / h)

Gel nails first appeared in the U.S. in the early 1980s, Nail gel
but were met with limited success. At the time, Nail care
the manufacturers of gel lights and the gel itself had not joined forces, magnetic gel nail polish
not yet recognizing the need to precisely match the intensity of the light to the photoinitiators in the gel.Best gel nail polish
Nail techs and clients soon found out that ­using the wrong light or applying too much gel caused a burning sensation on the client’s fingertips.Buy gel nail polish
Additionally, education on gel application was limited, leaving nail techs in the dark about the product, and home-use ­systems were introduced around the same time, damaging the reputation of salon-use systems by ­association.luxury nail gel
By the end of the ‘80s, many companies had pulled their gel products from the market.
gel nail polish