Olaplex – Älä anna käsittelyiden vaurioittaa hiustasi

Olaplex on tuote, jonka avulla hiusten vaalentamisen ja värjäämisen aiheuttamat vauriot minimoidaan.
Parempikuntoiset hiukset ja kauniimmat lopputulokset.

Olaplex ei ole hoitoaine. Olaplex on uusi ja muista eroava teknologia, jota käytetään värjäysten yhteydessä tai omana hoitopakettinaan.

 Kiteytettynä voisi sanoa, että Olaplex on tuote, joka korjaa, vahvistaa ja suojaa hiuksia aivan uudella tavalla ja saa värin kestämään pidempään.

Olaplexin tapa tuoda edellä mainitut ominaisuudet hiuksiisi on varsin poikkeava: se toimii korjaamalla jo katkenneita rikkisiltoja ja ehkäisemällä hyväkuntoisten rikkisiltojen katkeamista.

OLAPLEX <3 KEVIN.MURPHY = SESSION SALON

Olaplexin viisiosaisella hoitokokonaisuudella korjaat hiuksiesi rakennetta ja KEVIN.MURPHY muotoilutuotteilla saat hiuksiisi kauniin ulkonäön ja silkinpehmeän pinnan.

Keratiini, rikkisillat ja Olaplex – Näin Olaplex toimii

Hiusten päärakennusaine on tietyntyyppinen proteiini, jota kutsutaan nimellä keratiini. Mitä vahvemmin keratiinimolekyylit ovat toisissaan kiinni, sitä paremmassa kunnossa hiukset voivat olla. Rikkisillat sijaitsevat hiuksen kuitukerroksessa ja ne ovat avainasemassa hiuksen kuntoon liittyen, sillä ne yhdistävät keratiinimolekyylit toisiinsa ja estävät happivaurioiden syntymisen. Rikkisiltoja katkeaa aina hiusten käsittelyn yhteydessä, oli kyseessä sitten lämpökäsittely, värjäys tai ihan mekaaninen harjaus / muotoilu.

On tärkeää ymmärtää, että Olaplex ei toimi liimana, joka pitää rikkisillat väliaikaisesti paikallaan vaan Olaplexin avulla hiuksen rikkisillat rakentuvat uudestaan, jolloin tulokset kestävät pidempään kuin muutaman pesun tai käsittelyn. Olaplex sopii käytettäväksi kaikkiin hiustyyppeihin, myös pidennyksiin.

Olaplex sopii myös arvoitaan Session Salon ja KEVIN.MURPHY konsepteihin: siinä ei ole silikoonia, sulfaatteja, ftalaatteja, DEA:ta, aldehydejä, gluteenia eikä sitä ole testattu eläimillä. Olaplex on myös vegaaninen.

OLAPLEX ON MONIEN MIELESTÄ VAALENNUKSIEN JA BALAYAGEN OLENNAISIN KOMPONENTTI

Monet maailman tunnetuimmista hiusalan ammattilaisista ovat ottaneet Olaplexin vakiotyökalukseen. Sen avulla värjäystöissä ei vaurioiteta hiuksia kuten ilman Olaplexia ja vaalennuksia voidaan tehdä rohkeammin. Olaplex + KEVIN.MURPHY COLOR.ME -hiusväri on loistava yhdistelmä pitämään hiuksesi hyvässä kunnossa ja voit samalla nauttia eri sesonkien kauniista väreistä!

Viisiosainen, patentoitu ja tieteellisesti toimivaksi todettu hoitokokonaisuus

Vahvemmat ja terveemmät hiukset sekä pidempi värin pysyvyys

Kampaamoissa tehtävä salonkihoito koostuu kahdesta tuotteesta

Värin, vaalennusaineen tai veden kanssa hiuksiin levitettävä Olaplex N°1 Bond Multiplier.

Pesun jälkeen / pesun yhteydessä käytettävä Olaplex N°2 Bond Perfector.

Kotihoitosarja koostuu kolmesta tuotteesta

Olaplex N°3 Hair Perfector -kotihoitotuote.

Tilaa tuote täältä.

Olaplex Bond Maintenance N°4 Shampoo 250ml

Tilaa tuote täältä.

Olaplex Bond Maintenance N°5 hoitoaine 250ml.

Tilaa hoitoaine täältä.

Suosituksemme on, että Olaplex -käsittely kannattaa ottaa jokaisen värjäyskerran yhteydessä. Mikäli et värjää hiuksiasi suosittelemme Olaplex -käsittelyä  muutaman kerran vuodessa.

Olaplex vaalennus- ja värikäsittely ja Olaplex salonkihoito

 

Olaplex vaalennus- ja värikäsittely vai Olaplex salonkihoito?

1 .Mikäli olet tulossa vaalennus -tai värikäsittelyyn ja hiuksesi eivät ole huonossa kunnossa on Olaplex vaalennus- ja värikäsittely varsin riittävä.

2. Mikäli et värjää hiuksiasi, mutta haluat huonokuntoisiin hiuksiisi elinvoiman takaisin, sinun tulee ottaa Olaplex salonkihoito.

3. Mikäli suunnitelmissasi on hiustesi värjääminen tai valentaminen ja hiuksesi ovat todella huonossa kunnossa, suosittelemme salonkihoidon ottamista vähintään vuorokautta ennen niihin tehtävää vaalennus -tai värikäsittelyä (sekin Olaplexin kanssa)

4. Mikäli hiuksiisi tehdään suuri vaalennusprojekti, suosittelemme Olaplex salonkihoitoa tehtäväksi aina vaalennuskertojen välissä.

Olaplex salonkihoito

Olaplex salonkihoito sopii kaikille, joiden hiukset ovat huonossa kunnossa, kuivat tai karheat. Liiallinen käsittely tai hoidon laiminlyönti saattaa ajaa hiukset tilaan, jossa ne katkeilevat ja irtoilevat harjatessa (kuulostaako tutulta?). Olaplex salonkihoito saattaa olla hiustesi ainoa pelastus suhteellisen nopealla aikavälillä ja huomaat muutoksen heti käsittelyn jälkeen. Suuren vaalennusprojektin eri vaalennuskäsittelykertojen välissä suosittelemme myös Olaplex salonkihoitoa.

Salonkihoitoon kuuluu aina myös pesu ja muotoilu. Voit lisäksi ostaa sen muun palvelun yhteydessä.

Olaplex vaalennus -ja värikäsittely

Vaalennuksen ja värjäyksen yhteydessä otettava palvelu, joka saa värisi kestämään pidempään ja hiuksesi pysyvät hyvässä kunnossa käsittelyn jälkeen. Olaplex saa värin kiiltämään paremmin ja se lisää entisestään COLOR.ME -värien intensiivisyyttä ja täyteläisyyttä,

Vaalennustöissä suosittelemme aina ottamaan Olaplexin mukaan, sillä vaalennus on hiuksia eniten vaurioittava toimenpide. Olaplexin avulla vaalentaminen on entistä turvallisempaa ja sen avulla voidaan saavuttaa entistä vaaleampia tuloksia yhdellä vaalennuskerralla.

Olaplex hinnat

Olaplex värikäsittely

Palvelu tehdään värjäyksen yhteydessä, alla oleva hinta lisätään värjäyksen hintaan.

Lyhyet 15 € | Keskipitkät 20 € | Pitkät 25 € | Extrapitkät 30 €

Olaplex vaalennuskäsittely

Palvelu tehdään vaalennuksen yhteydessä, alla oleva hinta lisätään vaalennustyön hintaan.

Lyhyet 20 € | Keskipitkät 25 € | Pitkät 30 € | Extrapitkät 35 €

Olaplex salonkihoito

Olaplex salonkihoito voidaan tehdä joko muun palvelun, kuten leikkauksen, yhteydessä tai voit varata sille ajan erikseen. Salonkihoitoon kuuluu aina myös hiusten muotoilu (meiltä et lähde ikinä tyylittömänä).

Erikseen tehtynä:
Lyhyet 55 € | Keskipitkät 65 € | Pitkät 75 € | Extrapitkät 85 €

Muun palvelun ohessa:
Lyhyet 30 € | Keskipitkät 35 € | Pitkät 40 € | Extrapitkät 45 €