RAIKKAAN ILMAN KAMPAAMO

 

kampaamossamme on raikas, ilma eikä meillä leiju jatkuva ja voimakas hiustuotteiden saastepilvi asiakaspaikkojemme päällä.

TÄMÄ ON MEILLE TIETOINEN VALINTA

Haluamme tarjota asiakkaillemme ja  itsellemme ympäristön, jossa voi viettää aikaa ilman terveydellistä haittavaikutuksia. Päivät ilman päänsärkyä ja työvuodet kampaamossa ilman allergioita ovat yllättävän hyvä juttu.

 

kevin-left

KEVIN.MURPHY -TUOTTEET

99,9% käyttämistämme tuotteista on KEVIN.MURPHY -tuotemerkin valmistamia. KEVIN.MURPHY tuotteet on suunniteltu siten, että niiden jatkuva käyttö olisi mahdollisimman turvallista niin asiakkaille, mutta ennen kaikkea kampaajille. Kampaajat viettävät suuren osan elämästään liikkeessä, joko hengittäen ilmassa olevia muotoilutuotteita tai hiusvärien ja hapetteiden ainesosia.

KEVIN.MUPRHYn tuotteissa ja hiusväreissä on karsittu ainesosat, jotka ovat vaarallisimpia ihmisille, luonnolle ja eläimille. Laadusta ei ole tingitty – päinvastoin. Näitä valintoja on tehty, jotta sinä ja me voisimme käyttää huoletta tuotteita päivästä toiseen ja pitää yllä haluamaamme hiustyyliä. Lue lisää KEVIN.MURPHY -tuotemerkistä täältä.

naava-wide

NAAVA ONE -VIHERSEINÄ

Viherseinä koristaa “loungeamme” ja jos et ole meillä vielä käynyt, olet saattanut nähdä sen kävellessäsi ohi. Tämä on oikeastaan koko puhtaan ilmamme ydin, loistavat tuotteet tietenkin helpottavat Naavan työtä. Puhdas sisäilma on todella tärkeää meille kaikille, eron kyllä huomaa kun vertaa työskentelyä “tavalliseen” toimistoon / liikkeeseen.

Naava One toimii kutakuinkin näin. (Täältä voit kuitenkin lukea tarkemmat tiedot.)

1. Seinässä kasvaa satoja (ilmeisesti tuhannet) allergiaystävällisiä viherkasveja

2. Seinässä on tuuletin joka “imee” ilman sisäänsä ja ohjaa sen ulos seinän läpi, jolloin juuret mikrobeineen puhdistavat epäpuhtaudet ja tasapainottavat ilman kosteutta

3. Seinä ilmoittaa kun sitä täytyy kastella ja lähettää kaikenlaista tietoa pilvipalveluun, jonka avulla seinä mukautuu liikkeemme sisäilmaan parhaalla mahdollisella tavalla (aikamoista kyllä)

4. Naturventionin huoltomiehet käyvät noin kuukauden välein huoltamassa kasveja.