Session Wedding

Monesti tahdomme ennen kuin tarvitsemme.
Tämän palvelun sinä kuitenkin tarvitset ennen kuin tahdot. 

Hääkampaus, koekampaus, morsiusneidot, polttarit. Kaikki onnistuu. Tule morsiusneitojesi tai koko polttariseurueesi kanssa ja varmista, että olet parhaimmillasi näinä ikimuistoisina päivinä. Yli kuuden hengen porukoille varaamme koko salongin. Tulemme myös tarvittaessa luoksesi (teemme työmme erikoisimmissakin tilanteissa)
Pakettimme on jaettu kahteen osaan. Toiseen kuuluu hääkampaus koekampauksineen sekä meikkeineen ja toiseen pakettiin kuuluu myös polttarilookkien tekeminen.

HINTA – PYYDÄ TARJOUS

Sisältää aina koekampauksen.

Meikki onnistuu myös.

Huom. Ensimmäisen kerran tarjousta ei voi käyttää Session Wedding -palveluun.

Lisätietoja kuvan alapuolella

Lisätiedot

Olethan oikeasti ajoissa hääkeikkojen kanssa. Ne menevät yllättävän nopeasti.
Täytä lomake, niin saat meiltä tarkemman hinnan. Sen verran voimme sanoa, ettei yksikään morsiammistamme (koekampauksen kanssa) ole kävellyt alttarille alle 200€ kuitti laukussaan.
Miten hääkampauksen suunnittelu ja toteutus toimii käytännössä?
Asiat lähtevät kulkemaan kohti h-hetkeä siitä, että varaat meille veloituksettoman ajan hääkampauksen suunnitteluun. Tee se tämän lomakkeen kautta.
Suunnittelu on 15-30min ja siinä kerrot meille toiveistasi ja maalaat meille kuvaa miltä haluat itse näyttää. Me kyselemme myös lisää, jotta löydämme yhteisen suunnan, jota pitkin kulkea kohti elämäsi täydellisintä päivää.
Suunnittelun aikana ei kuitenkaan tehdä lopullisia päätöksiä vain suunnitellaan hieman aikatauluja ja mahdollisia kampaustyylejä. Lopuksi varataan ajat koekampauksiin, häkampaukseen ja mahdollisiin polttareihin.
Mitä polttaripakettiin kuuluu?
Polttaripaketti on sama kuin ”Girls Night Out” -palvelumme. Kun otatte myös hääkampaukset meiltä saatte polttaripakettiin tietysti hieman alennusta. Lopulliseen hintaan vaikuttaa polttariporukan koko ja häitä varten tehtävien kampausten määrä.
Miksi Session Salon olisi hyvä tekemään hääkampaukseni?
Yksiselitteisin vastaus on se, että me olemme hyviä siinä. Teemme tyylikkäitä kampauksia, tiedämme missä vaiheessa kannattaa tehdä värjäykset, leikkaukset ja missä vaiheessa morsianta on syytä rauhoitella.
Teemme kampauksia paljon ja käymme koko ajan koulutuksissa, jotta luovuutemme ei uraudu liiaksi. Blow Dry Bar -asiakkaat ovat meille arkipäivää eli teemme kampauksia  asiakkaillemme jatkuvasti emmekä vain kahtena sesonkina vuodessa (valmistujaiset ja häät).
Olemme rehellisiä ja kuuntelemme toiveesi. Tällä tarkoitamme lopputuloksen lisäksi myös taloudellisesta näkökulmaa. Jos sanot, että et halua käyttää kuin 300€, niin kerromme kyllä mitä saa. Jos taas haluat jonkun tietyn kampauksen/kampaukset, emme myöskään pelkää sanoa ääneen suuria summia. Mikään ei ole ikävämpää kuin löytä edestään kaksi kertaa kalliimpi lasku kuin mitä itse ajatteli.
Käyttämämme tuotteet ovat lisäksi erittäin suotuisia tilaisuuksiin, joissa hiusten pitää pysyä muodossaan pitkään. Tuotteemme ovat siis painottomia eli ne eivät latista hiuksiasi kahdessa tunnissa.

VARAUSKYSELY – SESSION WEDDING

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Gel nails first appeared in the U.S. in the early 1980s, Nail art
but were met with limited success. At the time, Nail salon
the manufacturers of gel lights and the gel itself had not joined forces, summer gel nails
not yet recognizing the need to precisely match the intensity of the light to the photoinitiators in the gel.gel nail polish for sale
Nail techs and clients soon found out that ­using the wrong light or applying too much gel caused a burning sensation on the client’s fingertips.summer gel nails
Additionally, education on gel application was limited, leaving nail techs in the dark about the product, and home-use ­systems were introduced around the same time, damaging the reputation of salon-use systems by ­association.Nail care
gel nail polish