Session Wedding

Monesti tahdomme ennen kuin tarvitsemme.
Tämän palvelun sinä kuitenkin tarvitset ennen kuin tahdot. 

session_salon_haat_harmaa
Hääkampaus, koekampaus, morsiusneidot, polttarit. Kaikki onnistuu. Tule morsiusneitojesi tai koko polttariseurueesi kanssa ja varmista, että olet parhaimmillasi näinä ikimuistoisina päivinä. Yli kuuden hengen porukoille varaamme koko salongin. Tulemme myös tarvittaessa luoksesi (teemme työmme erikoisimmissakin tilanteissa)
Pakettimme on jaettu kahteen osaan. Toiseen kuuluu hääkampaus koekampauksineen sekä meikkeineen ja toiseen pakettiin kuuluu myös polttarilookkien tekeminen.

HINTA – PYYDÄ TARJOUS

Sisältää aina koekampauksen.

Meikki onnistuu myös.

Huom. Ensimmäisen kerran tarjousta ei voi käyttää Session Wedding -palveluun.

Lisätietoja kuvan alapuolella

Lisätiedot

Olethan oikeasti ajoissa hääkeikkojen kanssa. Ne menevät yllättävän nopeasti.
Täytä lomake, niin saat meiltä tarkemman hinnan. Sen verran voimme sanoa, ettei yksikään morsiammistamme (koekampauksen kanssa) ole kävellyt alttarille alle 200€ kuitti laukussaan.
USEIN KYSYTTYÄ SESSION WEDDING -PALVELUSTA
Miten hääkampauksen suunnittelu ja toteutus toimii käytännössä?
Asiat lähtevät kulkemaan kohti h-hetkeä siitä, että varaat meille veloituksettoman ajan hääkampauksen suunnitteluun. Tee se tämän lomakkeen kautta.
Suunnittelu on 15-30min ja siinä kerrot meille toiveistasi ja maalaat meille kuvaa miltä haluat itse näyttää. Me kyselemme myös lisää, jotta löydämme yhteisen suunnan, jota pitkin kulkea kohti elämäsi täydellisintä päivää.
Suunnittelun aikana ei kuitenkaan tehdä lopullisia päätöksiä vain suunnitellaan hieman aikatauluja ja mahdollisia kampaustyylejä. Lopuksi varataan ajat koekampauksiin, häkampaukseen ja mahdollisiin polttareihin.
Mitä polttaripakettiin kuuluu?
Polttaripaketti on sama kuin ”Girls Night Out” -palvelumme. Kun otatte myös hääkampaukset meiltä saatte polttaripakettiin tietysti hieman alennusta. Lopulliseen hintaan vaikuttaa polttariporukan koko ja häitä varten tehtävien kampausten määrä.
Miksi Session Salon olisi hyvä tekemään hääkampaukseni?
Yksiselitteisin vastaus on se, että me olemme hyviä siinä. Teemme tyylikkäitä kampauksia, tiedämme missä vaiheessa kannattaa tehdä värjäykset, leikkaukset ja missä vaiheessa morsianta on syytä rauhoitella.
Teemme kampauksia paljon ja käymme koko ajan koulutuksissa, jotta luovuutemme ei uraudu liiaksi. Blow Dry Bar -asiakkaat ovat meille arkipäivää eli teemme kampauksia  asiakkaillemme jatkuvasti emmekä vain kahtena sesonkina vuodessa (valmistujaiset ja häät).
Olemme rehellisiä ja kuuntelemme toiveesi. Tällä tarkoitamme lopputuloksen lisäksi myös taloudellisesta näkökulmaa. Jos sanot, että et halua käyttää kuin 300€, niin kerromme kyllä mitä saa. Jos taas haluat jonkun tietyn kampauksen/kampaukset, emme myöskään pelkää sanoa ääneen suuria summia. Mikään ei ole ikävämpää kuin löytä edestään kaksi kertaa kalliimpi lasku kuin mitä itse ajatteli.
Käyttämämme tuotteet ovat lisäksi erittäin suotuisia tilaisuuksiin, joissa hiusten pitää pysyä muodossaan pitkään. Tuotteemme ovat siis painottomia eli ne eivät latista hiuksiasi kahdessa tunnissa.

VARAUSKYSELY – SESSION WEDDING

HääkampausHäämeikkiHääkampaus + polttaripaketti