Muotoilutuotteet

Näytetään 1–21 / 32 tuloksesta

Valitse Brändi

Muotoilutuotteet

Muotoilutuotteet ovat varsin laajin käsite. Erityyppisiä muotoilutuotteita on kymmeniä ja on sanomattakin selvää, että niissä menee helposti sekaisin. Esimerkiksi arkikielessä yleinen termi "hiusvaha" jakautuu vielä seuraaviin kategorioihin: hiuspasta, hiussavi, hiusgeeli, creme, pomade, mattavaha, kuituvaha yms.

Jokaisen kaapista pitäisi löytyä nämä muotoilutuotteet
Hiuksiin jätettävä hoitoaine/hoitoöljy on aivan ehdoton must hiusten hyvinvoinnin kannalta. Se sisältää yleensä myös kevyesti muotoilevia ainesosia. Päivittäiseen käyttöön hiusöljyn lisäksi suosittelemme aerosolittomia muotoilusuihkeita (esim ANTI.GRAVITY.SPRAY), sillä ne eivät tee hiuksesta tahmaisia ja sopivat ohuille ja paksuille hiuksille. Muotoiluvoiteet ovat taas parempi valinta paksuille hiuksille, eivätkä ne oikein sovellu ohuille hiuksille. Kolmantena must -tuotteena on hiuslakka. Hiuslakkaa ei ole suositeltavaa käyttää päivittäisenä tuotteena, mutta se on täydellinen käytettäväksi yhdessä muotoilusuihkeiden kanssa lukitsemaan pysyvämmät lookit.

Aerosoliton vai aerosolia sisältävä tuote?
Muotoilutuotteissa hiuslakat, kuivashampoot ja muotovaahdot ovat perinteisesti aerosolituotteita. Aerosoli -tuotteiden kääntöpuoli on niiden jääminen hengitysilmaan ja pullojen haasteellinen kierrätettävyys. Mikäli on mahdollista, suosittelemme valitsemaan muotoilutuotteiksi mahdollisimman vähän aerosolituotteita. Rakennesuihkeet, suolasuihkeet ja erilaiset hiuksiin jätettävät hoitonesteet ovat taas nykypäivänä aerosolittomia tuotteita.

Hiusvaha on vain lyhyiden hiusten tuote?
Tämä myytti kaipaa hieman selvennystä. Vahat sopivat jokpäiväisiksi muotoilutuotteiksi lyhyille hiuksille, mutta ne ovat parhaita tuotteita myös pitkille hiuksille seuraavissa tapauksissa: Kevyet vahat (kuten EASY.RIDER) sopivat erittäin hyvin kun pitkään hiukseen halutaan tehdä kiharaa tai pitää luonnonkihara aktiivisena. Toinen käyttötapa vahoilla pitkissä hiukissa on erilaiset lettikampaukset. Kokeile vahaa ensi kerralla kun teet itsellesi lettejä.