Tehohoidot

Näytetään kaikki 21 tulosta

Valitse Brändi

Tehohoidot

Tällä tuotetyypillä on monta nimeä. Samaa tuotetta voidaan kutsua tehohoidoksi, hiusnaamioksi ja hiusmaskiksi. Rakenteeltaan tuotteet saattavat olla nestemäisiä, kuten BODY.MASS tai hyvinkin raskasrakenteisia kuten BORN.AGAIN.
Tehohoidot ja hiusnaamiot sisältävät paljon hiusta hoitavia eli ns vaikuttavia ainesosia. Joissakin tapuksissa ainesosaluettelot saattavat näyttää identtisiltä verrattuna hoitoaineisiin, mutta vaikuttavien ainesten osuus on tehohoidoissa ja hiusnaamioissa suurempi.

Tehohoito/hiusnaamio vai hoitoaine? Joillekin ihmisille tehohoidot toimivat päivittäin käytettyinä, mutta yleensä tehohoidot eivät ole yhtä silottavia kuin hoitoaineet. Suosittelemme käyttämään tehohoitoa harvemmin ja hoitoainetta aina shampoopesun yhteydessä. Varsinkin rakennepaikkaavia maskeja / tehohoitoja ei tulisi käyttää useita kertoja viikossa.

Kuinka usein tehohoitoja kannattaa käyttää ? Suosittelemme käyttämään tehohoitoja säännöllisesti varsinkin jos värjäät tai käsittelet kemiallisesti hiuksiasi. Kotona käytettävä tehohoito on yleensä varsin riittoisa tuote, sillä se kestää huomattavasti pidempään kuin tavallinen hoitoaine. Laadukkaiden tehohoitojen hinnat ovat yleensä 25 - 50 €.